Sanitair installatie Zaanstad

Loodgietersbedrijf voor Zaanstad en omgeving

Sanitair installatie Zaanstad

Voor het installeren of repareren van je sanitair schakel je loodgieter Zaanstad in. Wij zijn specialist op het gebied van loodgieterswerk en sanitair en alles wat daarmee te maken heeft. We bedienen de hele regio Zaanstad, maar ook Amsterdam. Onze klanten bevinden zich met name in Zaandam, Wormerveer, Haarlem, Purmerend en alle delen van Amsterdam. Het voordeel van loodgieter Zaanstad is dat wij niet alleen het sanitair aanbrengen of repareren, maar we doen ook al het leidingwerk voor water en gas.

Loodgieter Zaanstad staat voor je klaar

Als erkend loodgieter en installateur staan wij altijd voor je klaar. wij zijn gecertificeerd en expert op het gebied van verstoppingen, gas installaties en water installaties. Bij werkzaamheden aan gas en waterleidingen is het erg belangrijk dat dit op een veilige en vakkundige manier wordt gedaan. Loodgieter Zaanstad voert alle werkzaamheden nauwkeurig uit en volgens de vastgestelde normen en regelgeving. Wij houden ons strikt aan wettelijke voorschriften als het gaat om bijvoorbeeld legionella preventie.

Spoed loodgieter Zaanstad

Er kunnen altijd onverwachte zaken ontstaan die direct opgelost moeten worden. Bijvoorbeeld een gebroken leiding, een verstopt toilet of afvoer. Onze spoeddienst is 7 dagen per week bereikbaar voor het melden van lekkages, verstoppingen of andere zaken. Wij zijn snel ter plekke en voeren reparaties uit gasleidingen, waterleidingen en riool/afvoer.

Riool Camera

Een preventieve inspectie van het riool kunnen wij eenvoudig uitvoeren met onze speciale riool camera. Een riool camera inspectie heeft als voordeel dat je zonder breek en sloopwerk de status van het riool kunt zien. Door het scherpe beeld is heel goed te zien of er verstoppingen en/of lekkages zijn. Door de ingebouwde afstandsmeter is direct af te lezen waar een eventuele verstopping of lekkage zit.

Loodgieter Zaanstad expert voor Zaandam en omgeving

LEIDINGWERK

Verplaatsten of aanleggen van nieuw leidingwerk is echt vakwerk. Bij het verbouwen van een badkamer of keuken dient het leidingwerk te worden aangepast. denk daarbij aan leidingen voor koud water, warm water en gas. Ook de afvoerleidingen zullen in veel gevallen anders geplaatst moeten worden. Onze monteurs werken uitsluitend met de beste materialen en apparatuur.

Loodgieter Zaandam en Zaanstad

LEKKAGES

Lekkages zijn erg vervelend en kunnen veel schade veroorzaken. Daarom is het van belang om lekkages snel op te sporen en te verhelpen. Met speciale apparatuur en camera’s kunnen we de lekkage vinden en met een passende oplossing de lekkage verhelpen.

Expert in loodgieterswerk Zaanstad

ONDERHOUD

Uw CV-ketel wordt dagelijks gebruikt voor het voorzien van warm water en de verwarming van uw huis. U zit er niet op te wachten dat uw CV-ketel het laat afweten en wilt graag dat in geval van storing of defect dat de CV-ketel zo snel mogelijk weer werkt. U kunt zelf een aantal checks doen om de CV-ketel weer aan de praat te krijgen, hoe u dat doet kunt in de volgende video bekijken. Heeft dit niet geholpen? neem dan contact op met de Loodgieter voor Zaanstad en omgeving. Wij sturen direct één van onze experts naar u toe.

Loodgieter Zaanstad expert voor Zaandam en omgeving

SANITAIR

Sanitair monteren en afwerken is voor ons dagelijkse routine. Verwijderen van een wasbak en en nieuwe wasbak plaatsen, kranen monteren, douchecabine of badkuip plaatsen, we kunnen het allemaal. Complete badkamer renovatie? geen probleem, wij nemen al het werk uit handen en zorgen dat de opdracht snel en op tijd af is.

Loodgieter Zaandam en Zaanstad

GAS

Gasleiding vervangen of nieuwe gasleiding laten aanleggen is alleen weggelegd voor echte vakmensen. Werkzaamheden aan gasleidingen kunnen alleen uitgevoerd worden door gecertificeerde bedrijven. Niet goed aangelegde leidingen kunnen gaan lekken op de aansluitingen en dit is levensgevaarlijk met vergiftiging of ontploffing als gevolg. Schakel daarom altijd een gecertificeerd loodgietersbedrijf in.

Expert in loodgieterswerk Zaanstad

VERSTOPPING

Verstopping in je afvoer of riool komt meestal onverwachts en is erg vervelend. Een toilet dat volloopt omdat het water niet weg kan of een gootsteen waar het water in blijft staan, het komt iedereen bekend voor en iedereen heeft er weleens mee te maken. Wat doe je in zo’n situatie? Natuurlijk dé specialist bellen. Een loodgieter heeft ervaring met het ontstoppen van een afvoer of riool. Schakel ons daarom direct in en we zijn snel ter plekke om je te helpen.